Cum sa-ti alegi obiectele pentru decor

camera de zi

Cand cauti obiecte decorative pentru casa ta, nu iti doresti sa alegi ceva ce se regaseste in trei sferturi din casele prietenilor sau in localurile pe care le frecventezi.

Intotdeauna mi-au placut obiectele cu design special si...produse in serii limitate, daca se poate. Poate de aceea apreciez foarte mult obiectele hand made unicat si cele facute de mici manufacturi din diverse locuri ale lumii. Recent, am descoperit un magazin online cu produse speciale pentru decor. Kdeco.ro mi se pare fantastic,produsele lor sunt eco si se pot personaliza, astfel incat nu va mai avea nimeni unul identic cu al tau.

Atunci cand doresc sa redecorez total o incapere, sau pur si simplu vreau sa schimb cateva obiecte, nu ma duc intr-un magazin(sau mai multe) sa iau ce mi se pare interesant pe acolo deoarece mi s-a intamplat de nenumarate ori sa cumpar sub impulsul momentului diverse obiecte care nu au putut fi integrate in decor si zac intr-o cutie prin podul casei…

tetariu plante suculente lustra

Iata cativa pasi pe care ii poti urma atunci cand doresti sa redecorezi

  • In primul rand stabilesc ce atmosfera doresc sa creez: poate ca imi doresc sa fie oaza mea de liniste, sau un loc unde sa putem sta de vorba la finalul zilei sau orice altceva am nevoie in acel moment.
  • Al doilea aspect important este alocarea unui buget. Aici iti poti stabili un interval, este mai confortabil din punct de vedere psihic.
  • Pasul urmator este stabilirea obiectelor pe care doresc sa le achizitionez. Pentru ca majoritatea magazinelor au si site-uri de prezentare sau chiar magazin online, acord ceva timp cautarii obiectelor cautate.
  • Dupa ce iti faci lista cu produsele vizate, le poti achizitiona.

Mie imi plac magazinele unde gasesc o gama diversa de produse (mobilier, textile pentru casa, decoratiuni, obiecte de iluminat, etc) pentru ca pot beneficia de produse la un pret mai bun daca achizitionez mai multe din acelasi loc. Pentru coltul meu de citit am gasit un sezlong confortabil intr-un astfel de magazin online. Pe langa sezlong, mi-am luat si o veioza care se asorta perfect in coltul meu de relaxare...